ELAZIĞ / MERKEZ - Gönül Kazancı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz bu yıl, kuruculuğunu okulumuz Ulaştırma Hizmetleri Öğretmeni Mustafa VURAL’ ın önderliğini yaptığı ‘’Bir Mesleğin Olsun’’ projesini yürütüyor. Projemiz 6 farklı partner okul ve iki farklı ülkenin işbirliğiyle Meslek liselerindeki alan tanıtımlarını ele alıyor. Bu uluslararası proje sayesinde, öğrencilerimiz okullarını ve alanlarını daha iyi tanımalarını sağlıyor ve ortaokul öğrencilerinin Meslek liseleri ve bu liselerde yer alan bölümler hakkında bilgi ve farkındalığını artırıyorlar. Projemiz öğrencilerimize dil, iletişim becerilerini geliştirme, işbirlikçi uygulamalarını genişletme, bilgi iletişim teknolojisi araçlarını etkili bir şekilde kullanma ve dijital becerilerini artırma olanağı sağlıyor.

Ara

Kök değerler projesi kapsamında Aralık ayında işlenecek 'Sabır' değeri ile ilgili Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail ERDOĞAN öğrencilerimizle bir araya gelmiştir. Sayın Prof. Dr. İsmail ERDOĞAN' a bize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrenci ve personelimize yönelik Filistin-Kudüs konulu seminer verildi. Semineri veren Hafız Eğitmen Emrah SEÇER'e teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginliği projesi kapsamında öğrencilerimiz sözlük çalışması, bil-otur etkinliği ve Türkçesi varken yabancı kökenli kelimelerin kullanılmaması konulu pano çalışmları yapılmıştır. Bu anlamlı etkinlikler için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlediğimiz etkinlikle kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk'ü ve Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.

Kas

23-27.102023 Tarihinde okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası etkinlikleri yapıldı.